Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Η Τζούλια και ο ποδοσφαιριστής από τη Θεσ/νικη...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει πολλούς λόγους να ανεβαίνει στην συμπρωτεύουσα και δεν είναι όλοι επαγγελματικοί...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Τζούλια σε πρόσφατη επίσκεψη της στην Θεσσαλονίκη γοητεύτηκε από πασίγνωστο ποδοσφαιριστή, που παίζει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της πόλης και έκανε τα πάντα για να τον γνωρίσει από κοντά και τα κατάφερε.
Γείτονες του πολύ γοητευτικού ποδοσφαιριστή ισχυρίζονται ότι είδαν την ξανθιά περσόνα να φεύγει από το σπίτι του. Η ίδια σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της για να το επιβεβαιώσει μας είπε "ουδέν σχόλιο" .
Όμως άτομα του περιβάλλοντος της λένε πως η ίδια είναι τόσο ενθουσιασμένη μαζί του που πλέον σκέφτεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης .
Σε αυτό βέβαια βοηθάει και η τεράστια επιτυχία που έχουν οι εμφανίσεις της στην πόλη, και το Club North που εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες είναι γεμάτο από reserve από την πρώτη στιγμή...
Η Τζούλια δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει στο σχήμα του νυχτερινού κέντρου Λεωφόρος Live στο πλευρό του Βασίλη Τερλέγκα.
Η ίδια από την επόμενη εβδομάδα αναλαμβάνει τον ρόλο της πρωταγωνίστριας στο Live Στέκι , μέχρι και τις 26 Μαρτίου που θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα με τον Τερλέγκα.
Έτσι στην Θεσσαλονίκη βρήκε και τον μεγάλο έρωτα, αλλά και την μεγάλη επαγγελματική επιτυχία.
Πηγή: news-piper.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Οι γυναίκες που φεύγουν από αυτό το blog είναι πολύ όμορφη, είμαι ένας οπαδός των μοντέλων, μου αρέσει να πηγαίνω σε επιδείξεις μόδας και να πάρει τις εικόνες με τα μοντέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή