Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τζούλια: « Δεν γνωρίζω τους Κρέσιτς και Μαλεζά »




Στο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης «Libero 107,4», φιλοξενήθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου, σχολιάζοντας μάλιστα το όργιο φημών που κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες και την θέλει να διατηρεί σχέση με ποδοσφαιριστή ομάδας της συμπρωτεύουσας. Στα ποδοσφαιρικά στέκια έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ντάριο Κρέσιτς, Μιχάλη Σηφάκη και Στέλιου Μαλεζά, με την ίδια πάντως να τα διαψεύδει όλα.


«Δεν τους γνωρίζω», είπε για τους Κρέσιτς και Μαλεζά, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει γνωριστεί με τον Σηφάκη έξω και απλά συζήτησαν περί ανέμων και υδάτων. Αναφέρθηκε ακόμα στον Γκοβού λέγοντας: «Άκουσα ότι ήρθε στο μαγαζί που τραγουδούσα», ενώ για τον Τζιμπρίλ Σισέ ανέφερε: «Τον Σισέ τον γνώρισα από το θόρυβο που έγινε με την εμφάνισή του με τη φούστα». Για τις συλλογικές τις προτιμήσεις τόνισε ότι είναι Παναθηναϊκός, ενώ έπειτα από επίμονη ερώτηση του δημοσιογράφου για την προτίμησή της στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλής είπε: «Στη Θεσσαλονίκη μάλλον θα ήμουν ΠΑΟΚ, γιατί δεν γνωρίζω τις άλλες ομάδες. Είναι σαν να λέμε η Τζούλια και οι άλλες»

Σχόλιο: "μετά την αποκατάσταση της αλήθειας μέσω της έρευνας που πραγματοποίησαν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του eimaistar, πλέον μπορούμε με σιγουριά να σας διαβεβαιώσουμε ότι το απόλυτο cult blog μπορεί πλέον να επιστρέψει στους φυσιολογικούς του ρυθμούς."
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου