Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τζώρτζογλου: "Έχω πάει με 4 γυναίκες ταυτόχρονα"

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά όταν άκουσε από τον Στράτο Τζώρτζογλου πως έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με τέσσερις γυναίκες ταυτόχρονα!



Ο γνωστός ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό mou μίλησε για την προσωπική ζωή και τη δουλειά του ωστόσο αναφέρθηκε και σε «πιπεράτες» λεπτομέρειες.

«Έχεις πει στο παρελθόν ότι έχεις πάει με πολλές γυναίκες… και θέλω να σε ρωτήσω κάτι ακόμη…», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας με τον ηθοποιό να τον διορθώνει: «Όχι, δεν είπα αυτό, είπα ότι έχω πάει με τέσσερις γυναίκες ταυτόχρονα!».

«Τι; Σε αυτό υποκλινόμαστε όλοι οι άντρες, έτσι;», απάντησε ο παρουσιαστής ενώ η Φαίη είπε: «πώπω τώρα με έκαψε! Είχα ψιλοκαεί με αυτά που είπε, αλλά τώρα κάηκα ακόμη περισσότερο!».

Ο ηθοποιός μετά την «καυτή» δήλωσή του είπε πως μέσα σε εννέα χρόνια έχει κάνει 4 σοβαρές σχέσεις και ότι τα περιοδικά γράφουν για εκείνον υπερβολές.

«Τα περισσότερα από αυτά που έχουν γράψει για εμένα είναι υπερβολές και ψέματα», σημείωσε.

«Απελευθερώθηκα μέσα από την σχέση μου. Ωρίμασα και αυτό που έζησα δεν είχε καμία σχέση με δέσμευση», είπε όσον αφορά την πρώην σύζυγό του, Μαρία Γεωργιάδου.
 

«Πιο πολλές ώρες είμαι πάνω στην σκηνή, παρά στο σπίτι μου. Αναπνέω μέσα από αυτό και νομίζω ότι εάν ποτέ φύγω από αυτό δεν θα έχω τίποτα να ελπίζω στην ζωή μου», ανέφερε μιλώντας για το θέατρο.


ΠΗΓΗ: cosmo.gr
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια: