Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Τρακαραν μεταξύ τους οι αφοι Γιαννακοπουλοι παραμονές Χριστουγέννων!!!Εχουν "συγκρουστεί" πολλές φορές. Ομως τούτη φορά ξέφυγαν από τα εισαγωγικά και τη μεταφορική έννοια. Γιατί ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τράκαραν στην πραγματικότητα με τα αυτοκίνητά τους, αμέσως μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Αρμάνι για την Ευρωλίγκα.


Δυστυχώς και για τους δύο, είχαν αφήσει πολύ κοντά τα πολυτελή αυτοκίνητά τους. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έβαλε μπροστά την μηχανή της Τζάγκουαρ, έκανε όπισθεν και αφού πήρε τη θέση
που ήθελε, πήρε πορεία προς τα μπρος. Μόνο που εκείνη τη στιγμή, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε όπισθεν με τη σειρά του. Προφανώς δεν είχε το μυαλό του στο δρόμο αλλά στα προβλήματα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και φαίνεται πως μόνο στη σκέψη, έπαθε ζημιά.

Το ΜΠΑΜ που ακούστηκε ήταν δυνατό. Βγήκαν όλοι να δουν τι έγινε. Και τι αντίκρυσαν. Τη Τζάγκουαρ του Θανάση και την Μερσεντές του Παύλου να έχουν τρακάρει μεταξύ τους. "Τι έκανες ρε μεγάλε;", ακούστηκε να λέει ο Θανάσης. Απάντηση δεν πήρε ποτέ. Απλά είδε τον αδελφό του. H τζάγκουαρ είχε μια μικρή ζημιά πάνω από τη ρόδα, η Μερσεντές έμοιαζε ανέπαφη. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι δεν αντάλλαξαν στοιχεία για την ασφάλεια!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου