Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Σεξουαλική παρενόχληση από βουλευτή δέχτηκε ο Π. Ψωμιάδης!!!Μία ακόμα φορά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατόρθωσε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον, αποκαλύπτοντας ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση εντός του Κοινοβουλίου.


Ανέφερε ότι στα έδρανα της Βουλής βρίσκονταν καμιά "εικοσαριά ντιντίδες" όταν υπηρετούσε ως βουλευτής, σημειώνοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" ότι τώρα έχουν λιγοστέψει.
«Μιλούσα με κάτι αστυνομικούς στη Βουλή και τους ρώτησα: Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά; Ορισμένοι μου πιάνουν το μαγουλάκι και τότε μου απάντησαν ότι είναι περίπου 18 με 23», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, εκείνο που σίγουρα ξάφνιασε το κοινό, καθώς και το πάνελ της εκπομπής, είναι η αποκάλυψη ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στο ξεκίνημά του, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει το όνομα του εν λόγω βουλευτή.

«Μπαίνω πρώτη μέρα στη Βουλή για να ορκιστώ. Καθόμουν δίπλα από έναν συνάδελφο και μου λέει: "Το βράδυ τι έχεις να κάνεις;". Πήγα μετά και ρώτησα τον αείμνηστο Γιώργο Τζιτζικώστα και μου είπε: "Μακριά! Αυτός κάθε βράδυ πηγαίνει στο Ζάππειο..."», περιέγραψε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
ΠΗΓΗ: www.cosmo.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου