Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Αυτός είναι STAR!!!


Το eimaistar δεν μπορεί να βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις και για τον λόγο αυτό σας ενημερώνει για τα τελευταία κατορθώματα του πολυαγαπημένου μας λαϊκού ήρωα πλέον Απόστολου Γκλέτσου,
ο οποίος δείχνει το δρόμο για το πώς πρέπει να αντιδρά ένας γνήσιος ΣΤΑΡ, ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Συγκεκριμένα σας παραθέτουμε τις τελευταίες σχετικές ειδήσεις:

Με μηχανήματα του Δήμου, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες, κοντά στα διόδια της Πελασγίας, δημιουργώντας έναν παράπλευρο δρόμο, έτσι ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση, χωρίς να πληρώνουν διόδια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Γκλέτσος βρέθηκε κι ο ίδιος πάνω στο χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Στυλίδας, για να γκρεμίσει τις παράπλευρες μπάρες. Μάλιστα, κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν μάταια να τον εμποδίσουν.
Στην περιοχή, όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από τη Φθιώτιδα και τη Μαγνησία, οι διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη. Παράλληλα, συνεργεία της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα διόδια βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου ν' αποκαταστήσουν τις ζημιές, μόλις απομακρυνθούν τα μηχανήματα του Δήμου Στυλίδας.
Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο Δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια. Στους κατοίκους της περιοχής έχουν δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά από διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις, ισχύουν εκ νέου οι συγκεκριμένες άδειες. Πάντως, ο δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι στόχος του είναι «να αποκαταστήσει την απρόσκοπτη και χωρίς κόστος επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου του…» και μάλιστα, όπως δήλωσε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει εκ νέου στην περιοχή των διοδίων.

Συνέχισε Απόστολε και μην φοβάσαι τίποτα!Είμαστε μαζί σου!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου