Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πολωνία: γεννήθηκαν δίδυμα, αλλά από διαφορετικό πατέρα


Δίδυμα από διαφορετικό πατέρα γεννήθηκαν στην Πολωνία και παρ' όλο που για καθέναν από τους «ευτυχείς μπαμπάδες» η ιδιαιτερότητα φθάνει στο 100%, πρόκειται για την έβδομη τέτοια περίπτωση
 στον κόσμο.
Η μητέρα των διδύμων έμεινε έγκυος όταν ακόμη ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της, κι ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση με έναν άλλο άνδρα.
Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού γέννησε τα δίδυμα, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.
Στη συνέχεια έκανε DNA, για να αποδείξει στον πρώην σύζυγό της ότι δεν είναι ο πατέρας των παιδιών. Το τεστ όμως έδειξε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι ο πατέρας του αγοριού, ενώ ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση είναι ο πατέρας του κοριτσιού.
Τον Μάιο του 2009, μια μητέρα από το Τέξας ανακάλυψε ότι τα δικά της δίδυμα αγόρια ήταν από δύο διαφορετικούς μπαμπάδες. Η περίπτωση ήταν ανάλογη μόνο που εκείνη η μητέρα δεν είχε αποφασίσει πριν από την αποκάλυψη να χωρίσει με τον σύζυγό της.
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού γέννησε τα δίδυμα, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή