Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Του απαγόρευσαν να κάνει σεξ λόγω... χαμηλού IQ!

 
Τελικά η δικαιοσύνη είναι όντως τυφλή σε κάποιες περιπτώσεις... Παράδειγμα; Δικαστήριο της Βρετανίας έκρινε πως ένας 41χρονος δεν πρέπει να ξανακάνει σεξ επειδή έχει... χαμηλό δείκτη νοημοσύνης!

Η «κουφή» δικαστική απόφαση αφορά την περίπτωση ενός άνδρα, που συγκατοικεί με τον αγαπημένο του. Τόσο αγαπημένο ήταν το ζευγάρι, που του έδινε και καταλάβαινε, με αποτέλεσμα η γειτονιά να κάνει παράπονα στο δημοτικό συμβούλιο!
Το δημοτικό συμβούλιο ήταν αυτό που παρέπεμψε στην δικαιοσύνη τον Άλαν, όπως ονομάζεται ο ένοχος της υπόθεσης, επικαλούμενο αναρμοδιότητα για σεξουαλικά θέματα.
Ο δικαστής βρήκε έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο να δικάσει τον 41χρονο: τον υπέβαλε σετεστ IQ, από το οποίο προέκυψε πως ο Άλαν έχει δείκτη νοημοσύνης 48, κάτω δηλαδή από τον μέσο όρο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δικαστή, ο 41χρονος δεν καταλαβαίνει τι κάνει όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό του, οπότε... γιοκ!
Τι κι αν ο Άλαν διαμαρτυρήθηκε για παραβίαση της προσωπικής του ελευθερίας; Η απόφαση είναι απόφαση και το δημοτικό συμβούλιο καλείται τώρα να... επιβλέπει μην τυχόν ο 41χρονος παραβεί την ποινή του και κάνει σεξ με τον σύντροφό του!
Κι αν «υποκύψει» ο άνθρωπος τι θα του κάνουν δηλαδή; Θα τον πάνε φυλακή για ικανοποίηση της γενετήσιας λίμπιντο; Τι άλλο θα ακούσουμε πια...
star.gr

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο να μοιραστείτε τη θέση σας? Αυτό ανάρτηση έχει προκαλέσει την πιο response.Excellent πράγματα από εσάς, τον άνθρωπο που έχω διαβάσει τα πράγματα σας πριν και είστε ακριβώς πάρα πολύ awesome.I ελπίδα σας θέση και πάλι σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή