Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Όλες οι γυναίκες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι!!! (photos)



Η αδυναμία του πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις όμορφες γυναίκες είναι πασίγνωστη. Δείτε τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του τα τελευταία χρόνια και έδωσαν ροζ απόχρωση στη διακυβέρνηση.



Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι γνωστός για τη λατρεία του στο ασθενές φύλο και δεν ντρέπεται για αυτό ίσα ίσα μάλιστα αφού τα ποικίλα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί το μαρτυρούν. Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται να τις συμβουλεύει σαν καλός φίλος να ακολουθούν το χρήμα όταν αναζητούν σύντροφο.

Γνωρίστε λοιπόν μερικές από τις γυναίκες που πρωταγωνίστησαν στην πολυτάραχη ζωή του Καβαλιέρε που θα ζήλευε κάθε άνδρας, οι οποίες, όπως φαίνεται, έκαναν πράξη τη συμβουλή του...

Ξεκινάμε με τη σέξι οδοντίατρο του κ. Μπερλουσκόνι, τη μελαχρινή γαζέλα Νικόλ Μινέτι, η οποία από showgirl έγινε οδοντίατρος και κλήθηκε να διορθώσει την οδοντοστοιχία του πρωθυπουργού μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Μιλάνο τον Δεκέμβριο. 



Έπειτα ακολουθεί η Γκρατζιάνα Καπόνε η πανέμορφη φοιτήτρια νομικής και μοντέλο που την αποκαλούν Αντζελίνα Τζολί της Απουλίας και η οποία έχει αναλάβει την εικόνα του Καβαλιέρε στην τηλεόραση και γενικά το image του.



Από την αγκαλιά του Καβαλιέρε δεν ξέφυγε ούτε το 18χρονο μοντέλο από τη Νάπολη Νοέμι Λετίτσια που αποκαλεί τον Μπερλουσκόνι «Papi», ο οποίος της έκανε δώρο ένα διαμαντένιο περιδέραιο αξίας 6.000 ευρώ. 



Άλλο ένα κορίτσι του Μπερλουσκόνι είναι η πρώην Miss Italy Μπάρμπαρα Ματέρα, η οποία είναι και η μόνη που εξελέγη στις τελευταίες εκλογές. 



Η 30χρονη Καμίλα Φεράντι είναι ηθοποιός και μπαλαρίνα η οποία πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σαπουνόπερα ενώ ο Μπερλουσκόνι έβαλε το χεράκι του για να πάρει τον πρώτο ρόλο κάνοντας ένα τηλεφωνηματάκι στον σκηνοθέτη.



Η Άντζελα Σόζιο 31 ετών είναι πρώην παίκτρια του ιταλικού Big Brother συμμετείχε σε πάρτι στη βίλα της Σαρδηνίας, ενώ έχει φωτογραφηθεί στην αγκαλιά του Μπερλουσκόνι.

 

Η 29χρονη Ελεονόρα Γκατζιόλι είναι μοντέλο εσωρούχων και πρωταγωνίστρια σε δημοφιλή σαπουνόπερα της ιταλικής TV. Μάλιστα, ο Μπερλουσκόνι ήθελε να τη βάλει υποψήφια για την Ευρωβουλή, αλλά την «έφαγαν» οι δημοσκοπήσεις. 



Η Μάρα Καρφάνια είναι πρώην μοντέλο και υποψήφια Miss Italy η οποία είναι υπουργός Ισότητας. Ο Καβαλιέρε έχει δηλώσει ότι αν ήταν ελεύθερος θα την παντρευόταν! 


Οι δίδυμες Ελεονόρα και Ίμα Ντε Βίβο έγιναν διάσημες από το ριάλιτι "L’Isola dei Famosi" και ενα και βγήκαν από το παιχνίδι του καναλιού 5 του Μπερλουσκόνι πήραν τη θέση μετεωρολόγου σε ένα από τα κανάλια του. 



Η 35χρονη Έλενα Ρούσο είναι μια από τις πέντε γυναίκες στις λεγόμενες κασέτες του Καβαλιέρε όπου καλεί ένα φίλο του τηλεοπτικό παραγωγό να τις αποκαταστήσει επαγγελματικά ενώ αργότερα τις αποκαλεί μικρέ πεταλουδίτσες του.



Και φυσικά τελευταία και καταφρονεμένη με αυτά που της έχει κάνει η σύζυγος του Καβαλιέρε, η 52χρονη Βερόνικα Λάριο με την οποία γνωρίστηκε όταν ήταν ηθοποιός και εμφανίστηκε γυμνή σε μια ταινία του 1980. Η Λάριο έχει καταθέσει αγωγή διαζυγίου, καθώς οι απιστίες του Μπερλουσκόνι την έφτασαν στο αμήν.



Στο μεταξύ, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να ανακαλύψουν ποια είναι η "μόνιμη σχέση" του Μπερλουσκόνι. Μέχρι τώρα ακούγονται δύο ονόματα: Της Ρομπέρτα Μπονάζια, 27 ετών νοσοκόμα και πρώην Μις Τορίνο και η Φραντσέσκα Πασκουάλε, η οποία θεωρείται ως πιθανή "μνηστή" του Ιταλού πρωθυπουργού και εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος της Νάπολης.



Η νέα πέτρα σκανδάλου ακούει στο όνομα Ρούμπι Καρίμα. Η Μαροκινή καλλονή είναι ανήλικη και η αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στον Μπερλουσκόνι.




ΠΗΓΗ: real.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου