Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Φάτε την Αστροσκόνη μας...

 Στην πολύ δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, μαζευτήκαμε εμείς, μια παρέα αγνών και τίμιων θαυμαστών του υπερθεάματος, της δόξας και της λάμψης (και της Λάμψης του μεγίστου Φώσκολου και του Κιούμπρικ), με σκοπό να μιλήσουμε έξω απ'τα δόντια για τον τόσο υποτιμημένο τον τελευταίο καιρό, ωστόσο εξίσου σημαντικό ρόλο των εκάστοτε ΣΤΑΡΣ (stars), στα Ελληνικά, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια δρώμενα.
 Εμείς της αδικημένης γενιάς του '80 που δεν γνωρίσαμε κατοχή και πείνα (αλλά πολλή τσόντα), μάθαμε να κρίνουμε τον κόσμο γύρω μας με διαφορετικά κριτήρια από τους υπόλοιπους.
 Εδώ δεν πρόκειται να διαβάσετε για την οικονομική κρίση που βασανίζει τον κόσμο γύρω μας, αλλά είναι πολύ πιθανό να διαβάσετε για τα πρώτα βήματα του Σ. Γαρδέλη πριν εμφανιστεί ως ανατρεπτικός και αντισυμβατικός έφηβος στην ταινία σταθμό "Όταν οι ρόδες χορεύουν"  http://www.youtube.com/watch?v=-PVBPXtQFno, να διαβάσετε για τον πραγματικό αριθμό των λαγουδακίων που έχουν κρατίσει "συντροφιά", στον ένα και μοναδικό και πνευματικό πατέρα για πολλούς, Hugh Hefner, να μάθετε τον ακριβή αριθμό των κοιλιακών και πους απς που έκανε κάθε μέρα ο ηρωικός David Hasselhoff, ώστε να σκίζει αγέρωχα και με περισσή χάρη τα κύματα της λυσασμένης θάλασσας του L.A. στο αλησμόνητο Baywatch, το αν έμαθε ή όχι τελικά "μπαλίτσα" ο θρασύτατος και αγενέστατος δημοσιογραφίσκος που επιτέθηκε στον απόλυτο άρχοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον τιτανοτεράστιο Αλέφαντο κ.ά.
 Όπως καταλαβαίνετε, μας αρέσει το σταριλίκι και είμαστε περήφανοι γι αυτό! Οι ζωές των ανθρώπων αυτών που με τα κατορθώματά τους έχουν αλλάξει τον ρου της ιστορίας, αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για μας και πάνω σ'αυτά τα ισχυρά θεμέλια θα βασίσουμε την πρωτοποριακή θεματολογία μας.
Κλείνοντας, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις από το ανυπόμονο κοινό μας, οφείλουμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας από τον ομώνυμο τηλεοπτικό σταθμό (STAR) που ασχολείται συνήθως με πρόσωπα κατώτερης ποιότητας από αυτά που ονομάζουμε εμείς ΣΤΑΡΣ. Διότι προκειμένου να ενταχθεί κάποιος στην εκλεκτή αυτή κάστα, δεν αρκεί να είναι απλά διάσημος, εξελίξιμος, πλούσιος ή ωραίος, πρέπει να είναι κάτι παραπάνω απ'όλα αυτά....πρέπει να είναι καλτ!


Με τιμή

Star Team
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Είμαι περήφανος που διαβάζω το μπλόγκ σου! Απλά περήφανος!!! Έλειπε κάτι τέτοιο από την ενημέρωσή μας! Μπερδεύονται άσχημα όσοι δεν ασχολούνται με το τόσο σημαντικό για τη ζωή μας σταριλίκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή