Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Στο φως η πρώτη ταινία του Σταλόνε


"Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον" λέει ο λαός μας, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να συμπληρώσει "το παρελθόν επίσης". Και αυτό ισχύει για τους πάντες, ακόμη και για τον 54χρονο διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη που έμεινε στην ιστορία για τους ρόλους τους στις ταινίες "Ρόκι" και "Ράμπο".

Έτσι, όταν σε ηλικία 24 ετών του προτάθηκε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου, ο Σλάι δεν το πολυσκέφτηκε,απλά γιατί έπρεπε να... φάει -όπως ομολόγησε ο ίδιος πολύ αργότερα σε συνέντευξη στο περιοδικό "Playboy". Γιατί τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για τον Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone), όπως δεν είναι και για κανέναν ηθοποιό στο ξεκίνημά του.
Η ταινία είχε τίτλο "The Party At Kitty And Stud's" και γυρίστηκε το 1970 σηματοδοτώντας κατά κάποιον τρόπο και το κινηματογραφικό ντεμπούτο του "πολλά βαρύ και όχι" Σταλόνε.
Έξι χρόνια αργότερα και μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας "Ρόκι" που έφτασε και μέχρι τα βραβεία Όσκαρ κερδίζοντας αυτά του καλύτερου μοντάζ, σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας για το 1976, το φιλμ επανήλθε στην αγορά, με νέο τίτλο όμως αυτή τη φορά.
Η ταινία "The Italian Stallion" ("Ο Ιταλός Επιβήτορας" σε ελεύθερη μετάφραση) είχε πια άλλη... βαρύτητα! 
Σήμερα λοιπόν, το θέμα έρχεται ξανά στην επικαιρότητα καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δικαιώματα της ταινίας αυτής πουλήθηκαν έναντι του ποσού των £270.000 (€320.000) προετοιμάζοντας έτσι την επανέκδοσή της.
Πάντως, ενώ ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει να γυρίζει σίκουελ επι σίκουελ για τις υπόλοιπες μάτσο ταινίες του, το "Italian Stallion 2" δεν φαίνεται να είναι στο πρόγραμμα!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου