Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

O Αλέφας μιλάει για το Barcelona-Real!

Τις απαντήσεις του στα ερωτήματα των φιλάθλων έδωσε ο Νίκος Αλέφαντος ενόψει του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, με τον μοναδικό... απολαυστικό του τρόπο!

Ο Αλέφαντος μιλώντας για το «El Clasico» τόνισε πως με τη Μπαρτσελόνα προλαβαίνεις να πας και για… καφέ, κι αν θες πας και τουαλέτα, σε αντίθεση με τη Ρεάλ που δεν σε αφήνει να… αναπνεύσεις!
Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του:
 ο Γκουαρντιόλα το χειρίζεται πολύ σωστά εκεί, αλλά μόνο αν πετύχει και σε άλλη ομάδα θα δείξει ότι αξίζει πολλά. Όπως ο Μουρίνιο. Σε τόσες ομάδες έχει πάει και τα έχει ξεσκίσει όλα. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για εμένα. Πριν είχα τον Φέργκιουσον, τα τελευταία χρόνια έχω αυτόν. Το ποδόσφαιρο της Ρεάλ μου αρέσει περισσότερο από το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα! Η οποία είναι λίγο κουραστική. Μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, εφτά, οκτώ, εννέα, δέκα πάσες, αν χάσει τη μπάλα, σπριντάρει και την ξαναπαίρνει. Και μετά πάλι, μία, δύο, τρεις, τέσσερις, δεκατέσσερις πάσες. Μπορείς να πας να πιείς έναν… καφέ και να έρθεις να δεις τη συνέχεια! Η Ρεάλ όμως έχει εκπληκτική ταχύτητα, φεύγουν τα μπακ, φεύγουν τα εξτρέμ, γρήγορα, παικταράδες, μπαμ- μπαμ εκτελούν.
 Το ποδόσφαιρο που είδα να παίζει η Ρεάλ τώρα με τον Άγιαξ και με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι το αγαπημένο μου. Είδα ένα ποδόσφαιρο που μπορεί ο άλλος να μου πει «Νίκο, που να ακουμπήσω την πορτοκαλάδα» και να του φωνάξω «άσε με ρε, μην με αποσπάς»! Ενώ με την Μπαρτσελόνα άμα λάχει πάω και στην… τουαλέτα! 
Τι βλέπω για το Μπαρτσελόνα- Ρεάλ; Ο Μουρίνιο τη σακάτεψε την Μπαρτσελόνα πέρσι. Τρία μπαλάκια τους έριξε στο Μιλάνο και μετά στην Βαρκελώνη έκλεισε όλους τους χώρους και τους απέκλεισε. Έχει δείξει ότι ξέρει να την παίξει την Μπαρτσελόνα. Στο ντέρμπι της Δευτέρας είμαι με τον Μουρίνιο. Με τη Ρεάλ. Βλέπω όμως περισσότερο Χ ή άσσο! Μακάρι να διαψευστώ. Πιστεύω ότι θα σκυλιάσουν οι της Μπαρτσελόνα σε αυτό το ματς και θα γίνει πανδαισία.


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου