Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστούμε!!!

Αν και βρισκόμαστε μόλις στην 4η ημέρα λειτουργίας αυτού του blog, η επιτυχία που γνωρίζουμε είναι πρωτοφανής κι έτσι, όλοι εμείς που απαρτίζουμε το Star Team αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα απ'την καρδιά μας όλους εσάς που μας τιμάτε καθημερινά με τις επισκέψεις σας.
Παρά τις αρχικές μας προβλέψεις, δεν φανταζόμασταν πως μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούσαμε να "κατακτήσουμε" και τις 5 ηπείρους κι όμως, εσείς μας αποδείξατε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Έτσι λοιπόν το http://eimaistar.blogspot.com/ τρυπώνει κι επίσημα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ανατρέποντας τα καθιερωμένα στο χώρο των blogs και σας κρατάει συντροφιά κάθε μέρα με ζουμερές και πικάντικες ιστοριές για τα ιερά τέρατα του υπερθεάματος και όχι μόνο, με αρκετή δόση χιούμορ, αλλά και σεβασμού προς τον εκάστοτε αναγνώστη.
Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από το Κονγκό, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Κύπρο (πολλά φιλιά στην Κύπρο), το Ηνωμένο Βασίλειο και φυσικά όλους εσάς από την Ελλάδα, που μας δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας και μας δίνετε κουράγιο για τη συνέχεια, η οποία προβλέπεται ακόμα πιο δυναμική!


Με τιμή

Star Team
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου