Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ο γοητευτικός ΛΕΠΑ

 Με συγκρατημένο ενθουσιασμό διάβαζα τις προάλλες μια συνέντευξη του ΛΕΠΑ ή κατά κόσμον Λευτέρη Πανταζή, στην οποία επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόταν όλη η Ελλάδα, αλλά κανείς δεν τολμούσε να ξεστομίσει,
ότι δηλαδή ο αριθμός των γυναικών που έχουν περάσει από το καυτό κρεβάτι (και όχι μόνο) του σαγηνευτικού και αξιαγάπητου ΛΕΠΑ είναι τουλάχιστον 200. Όπως τονίζει και ο αειθαλής Λευτέρης, είναι ευλογία αυτό το πράγμα και φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιος που θα τολμούσε να διαφωνήσει με κάτι τέτοιο. Αν και τον είχαμε χάσει το τελευταίο διάστημα, έκανε δυναμική επιστροφή με τη συμμετοχή του στο show "Just the two of us" και άφησε μεγάλες υποσχέσεις για τη συνέχεια.
 Το νεοσύστατο blog των ΣΤΑΡΣ, δεν μπορεί παρά να ευχηθεί τα καλύτερα στον αιώνιο έφηβο ΛΕΠΑ, περιμένοντας με ανυπομονησία τα επόμενα βήματά του και να εκφράσει την ελπίδα πως μετά τους 300 του Λεωνίδα, θα συζητάμε όλοι για τις 300 του Λευτέρη.













http://www.youtube.com/watch?v=Rg7RLzA2BJs
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Tha ithela na prostheso oti stin sugkekrimeni sunenauksi otan erotithike apo tin "dimosiografo" an kserei posi perasi exei stous omofulofilous apantise me perisia perifania pos oxi mono to kserei alla ton kolakeuei kai oti kapoia stigmi to eixe skeftei na sunapsei sxesi me kapoion xoreuti pou itan polu eroteumenos mazi tou!Alla apofasise na min to kanei kai epelekse na sunapsei sxesi me mia fili tou en logo xoreuti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή