Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ποιά είναι η πασίγνωστη Ελλήνιδα ηθοποίος που ξεκίνησε την καρίερα της παίζοντας σε τανία πορνό των 70ς με το ψευδώνυμο Ελένη Ντάνου?(vid)




Το ελληνικό πορνό είναι ένας ολόκληρος κόσμος που είτε έμεινε στην ανωνυμία είτε πέρασε τα όρια της δημοσιότητας, με μια αίσθηση συμπάθειας για το cult της υπόθεσης. Η ελληνική τσόντα δεν είναι μόνο η καζούρα που γινόταν στα σινεμά της Ομόνοιας, ούτε ένα βρόμικο αστείο για λίγους. ΄Υψωσε περήφανα το ανάστημά της ως διεθνώς αναγνωρισμένο υπόδειγμα θυελλώδους ερωτισμού, στην καλύτερη περίπτωση και αποενοχοποιημένα διασκεδαστική cult ψυχαγωγία, στη χειρότερη. Μετά την πρώτη φάση του soft στα 70s, άνθησε πολύ στα 80s και πολλές ταινίες έκαναν σουξέ στο εξωτερικό. Κυρίως για την ποικιλία των εικόνων: σκηνές σε νησιά, σε θάλασσες, σε βουνά και σε βίλες ανά την Ελλάδα συγκινούσαν κάποτε όλη την Ευρώπη. Φυσικά, έπαιξε το ρόλο της και η ποικιλία της δράσης, με ΄Ελληνες και Eλληνίδες, Γερμανίδες και Βραζιλιάνους. Το χυδαίο του πράγματος έφερε το τέλος του είδους και δεν υπήρξε συνέχεια στη δεκαετία του ’90. Το ελληνικό πορνό έσβησε, παίρνοντας μαζί του ιστορίες για πρόσωπα που έφυγαν μαζί με μια εποχή και σκιαγραφεί το πιο kinky κομμάτι της ελληνικής κινηματογραφικής pop κουλτούρας.

Μία απο αυτές της ταινίες είναι και η Μικαέλα,ο γλυκός πειρασμός.
Πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο στην ταινία Μικαέλα,ο γλυκός πειρασμός

παραγωγή Τζέιμς Πάρις,με το ψευδώνυμο Ελένη Ντάνου
Η ελληνική παραλλαγή της Εμμανουέλας με την Ελένη Ντάνου (γνωστή σήμερα ως Μιμή Ντενίση) να υπογράφει το σενάριο και να πρωταγωνιστεί. Ταινία-φάντασμα πλέον, καθώς η γνωστή ηθοποιός φρόντισε ν’ αγοράσει και να καταστρέψει όλες τις κόπιες και το διαφημιστικό υλικό.

Δείτε το βίντεο..


Μικαέλα, ο γλυκός πειρασμός





Πηγή: eglimatikotita.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου