Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Σερβος (Αληθινός Στάρ) τουριστας σκοτωσε,διαβαστε πως, τον δολοφονο καρχαρια, σωζοντας τον τουρισμο της Αιγυπτου...Ειναι οντως ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !

Να πως μερικες φορες ειναι καλο να εισαι τυφλα στο μεθυσι....
Σερβος τουριστας σκοτωσε τον καρχαρια που εσπειρε τρομο στις ακτες του Σαρμ ελ Σεικ της Αιγυπτου.

Ο καρχαριας που τραυματισε 4 και δολοφονησε 1 ανθρωπο τις προηγουμενες μερες και τον οποιο χωρις αποτελεσμα ψαχναν εδω και μερες ολα τα λιμενικα πλοια της Αιγυπτου, αμεριμνος κολυμπουσε κοντα στις ακτες του γνωστου θερετρου.
Ξαφνικα, ενα δυνατο χτυπημα στο κεφαλι του καταφερε να τον σκοτωσει ακαριαια.
Το χτυπημα προηλθε απο το αριστερο ποδι ενος Σερβου τουριστα, που τυφλα στο μεθυσι ...εκανε επιδειξη θαρρους, πηδωντας απο εναν πανυψηλο βραχο της ακτης. Ο Ντραγαν Στεβιτς, μαζι με εναν φιλο του, τον Μιλοβαν Ουμπιπαριπ, γλεντουσαν και πινανε ολη τη νυχτα, και τα χαραματα αποφασισαν να βγαλουν φωτογραφιες απο τον βραχο, και να ξεσουρωσουν λιγο. Αφου τραβηξαν τις φωτογραφιες, ο Στεβιτς ηθελε να κανει ενα θαρραλεο αλμα απο ψηλα, και πηδηξε ακριβως πανω στο.... κεφαλι του καρχαρια.

Παρ οτι η θαρραλεα πραξη του Στεβιτς εγινε αθελα του, οι αρχες της Αιγυπτου, αφου διαπιστωσαν οτι προκειται για τον ζητουμενο καρχαρια, αποφασισαν να επιβραβευσουν τον Στεβιτς και τον φιλο του, διοτι καταφεραν να σωσουν την τουριστικη τους περιοδο. Το Υπουργειο Τουρισμου ευχαριστησε επισημα τους Σερβους τουριστες, και λεγεται οτι η κυβερνηση της Αιγυπτου θα τους χαρισει δωρεαν διακοπες τα επομενα 10 χρονια και θα τους τιμησουν βαζοντας τα ονοματα τους στον οδο της Σερβο-Αιγυπτιακης φιλιας.
Ο Σερβος νοσηλευεται ακομα σε νοσοκομειο της Αιγυπτου, διοτι κατα την πτωση πανω στον καρχαρια, στραμπουληξε το ποδι του...
ΠΗΓΗ: mantatanews.gr


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου