Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Αχιλλέας Μπέος "Εγώ μόνο την Νίκη την κομμώτρια ξέρω στον Βόλο με αυτό το όνομα"





Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον συμπολίτη Ολυμπιακό με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου. 


Ο Μπέος τόνισε πως δε ξέρει καμία επαγγελματική ομάδα με τη Νίκη Βόλου, όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό, μιλώντας, μάλιστα, με ειρωνεία για τον έτερο σύλλογο του Βόλου.
Ο μεγαλομέτοχος του θεσσαλικού συλλόγου μίλησε στην ΕΡΤ3:


Για την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ασχολήθηκα με τον Ολυμπιακό Βόλου αφού στον Βόλο γεννήθηκα».


Για το αν είναι Ολυμπιακός Βόλου ή Πανιώνιος: «Είμαι Ολυμπιακός Βόλου και θα υπερασπιστώ την ομάδα μου μέχρι θανάτου. Ο Πανιώνιος αποτέλεσε στο παρελθόν κομμάτι της ζωής μου και θα υπάρχουν κάποια συναισθήματα και γι' αυτόν».


Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος είναι η καθιέρωση στην κατηγορία. Έχουμε αρχίσει να ξεπερνάμε την απαξίωση που είχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Φέτος και του χρόνου σκοπός είναι να αποδείξουμε πως ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιούται μεγάλο κομμάτι πίτας από την Σούπερ Λιγκ. Έπειτα, αφού μπούνε οι βάσεις θα έρθουν σιγά-σιγά και οι διακρίσεις».


Για την Νίκη Βόλου: «Δεν υπάρχει επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με τέτοιο όνομα. Εγώ μόνο την Νίκη την κομμώτρια ξέρω στον Βόλο με αυτό το όνομα».


Για το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν την Καβάλα: «Είναι καλή ομάδα. Ο στόχος δεν είναι να περάσουμε την Καβάλα. Μέχρι τον Απρίλιο που τελειώνει το πρωτάθλημα έχουμε πολύ καιρό. Ακόμα δεν μπορούμε να κατονομάσουμε ούτε τα φαβορί για Ευρώπη ούτε τα φαβορί για υποβιβασμό».


Για την διαιτησία: «Σε γενικές γραμμές είναι καλή. Δεν έχουμε τα λάθη του παρελθόντος».


Για τα ύποπτα ματς: «Στοίχημα μπορεί να παίζω, όπως πολύ κόσμος, αλλά είμαι ολοκάθαρος. Αν βρείτε τίποτα ύποπτο να μου περάσετε χειροπέδες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Η μισή Ελλάδα περιμένει να ακούσει το όνομά μου, αλλά θα περιμένουν για πολύ ακόμα. Ας σταματήσει αυτή η παρωδία με τα δήθεν ύποπτα παιχνίδια και αν έχουν στοιχεία να στείλουν κόσμο στην φυλακή».


Η απάντηση της Νίκης Βόλου
Μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:
" Φίλοι στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο, μας πληροφόρησαν πως το χοντρό «παιδί» σε συνέντευξή του στην Ε.Τ. 3 , είπε μεταξύ άλλων πως η Νίκη Βόλου δεν είναι Π.Α.Ε.
Ως προς αυτό το θέμα, θα θέλαμε να δηλώσουμε πως αυτή την φορά, συμφωνούμε απολύτως μαζί του, διότι για να γίνουμε Π.Α.Ε. super league, θα πρέπει και εμείς να κάνουμε, άσσο στο ημίχρονο και διπλό στο τελικό αποτέλεσμα.
Τώρα για τις εμετικές και εμπρηστικές δηλώσεις του, σχετικά με κομμώτριες και άλλα, που πυροδοτούν έκρυθμες καταστάσεις στην πόλη, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους φιλάθλους μας και να τους παρακαλέσουμε , να μην παρασυρθούν στο παιχνίδι που θέλει να μας βάλει, για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, από το απόστημα που αναμένεται να ανοίξει.
Να έχετε αυτοσυγκράτηση και σας γνωρίζουμε, πως ήδη η Π.Α.Ε. με αίτημα της , ζήτησε το video από την Ε.Τ. 3 και θα κατατεθεί στον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα.
Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» Π.Α.Ε. "
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου