Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ (vid)



Ο Νίκος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Έζησε για σπουδές, μετεκπαιδεύσεις, επαγγελματικούς λόγους στο Παρίσι, Λονδίνο, Νίκαια - Μόντε Κάρλο, Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Μόσχα, στο Μαϊάμι των Η.Π.Α. και κυρίως σ’ όλα τα ανατολικά κράτη της Ευρώπης. Διετέλεσε διευθυντής τουριστικών γραφείων, επιχειρήσεων και γενικός διευθυντής του ελληνογιουγκοσλαβικού εμπορίου. Γύρισε όλον σχεδόν τον κόσμο και πήγε σε 98 κράτη, μέχρι τώρα.


Ως δημοσιογράφος εργάσθηκε στο εξωτερικό και στην Ελλάδα στις εφημερίδες: "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ", "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", " ΔΡΑΣΙΣ", "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ", "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ", "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ", "ΡΕΠΟΡΤΑΖ", "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ", Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ", "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ", "ΒΟΡΕΙΝΑ ΝΕΑ", "ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ", "ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΛΑΟΥ", "ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ", "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ".
Στο ραδιόφωνο : "ΡΑΔΙΟΧΩΡΟΣ", "SUPER SPORT", "ΡΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ".
Επίσης στα τηλεοπτικά κανάλια: "ΑΠΟΛΛΩΝ ΤV", BEST NEWS", "ΕΓΝΑΤΙΑ ", "SUPER TV", "TOP TV", "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ", "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤV", "ΟΡΙΟΝ ΤV", COSMOS ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ", "ΑSTRA TV ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ", "ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕΡΡΩΝ".

Στην καριέρα του ως συγγραφέας έγραψε μέχρι τώρα 25 βιβλία πολιτικού, κοινωνικού, οικονομικού, θρησκευτικού, αθλητικού περιεχομένου.

Μετείχε σε 18 παγκόσμια συνέδρια και σε 17 δημοσιογραφικές αποστολές και ανθρωπιστικές βοήθειες σε πολέμους.

Βραβεύτηκε από το Ν.Α.Τ.Ο. και τους συμμάχους, από την Ορθόδοξη Εκκλησία και Μοναστήρια της Ανατολικής Ευρώπης, από τουριστικά κέντρα, HOTELS, επιχειρήσεις, αεροπορικές εταιρείες, οργανισμούς κ.α. Πήρε δύο χρυσές πλακέτες τουρισμού και βοήθειας. Επίσης βραβεύθηκε από τον Μακαριότατο αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, 12 Μητροπολίτες, τον σύλλογο Ιερέων Αχαΐας-Πελοποννήσου, τον σύλλογο Πολυτέκνων, τον σύλλογο αστυνομικών υπαλλήλων, από την Πανεπιστημιακή ομάδα θεολογικών και φιλοσοφικών διερευνήσεων, από πολλούς Δήμους της Ελλάδας και του εξωτερικού κ.α. Επίσης στο Ίντερνετ στην Παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια θεωρείται και παρουσιάζεται από τους κορυφαίους δημοσιογράφους-τηλεπαρουσιαστές στον κόσμο.

Ακολουθει video με την άποψη του Ν.Κωνσταντινίδη για τους ομοφυλόφιλους...

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου