Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο Κωφίδης δεν πληρώνει στα...διόδια. Δείτε σε video τις αντιδράσεις του Έλληνα προπονητήΟ Σάββας Κωφίδης αρνείται να πληρώσει στα διόδια της εθνικής οδού! Δείτε σε video τις αντιδράσεις, τη στάση την οποία τηρεί και την ευγένεια του!
Οι οδηγοί που επιλέγουν να μην πληρώσουν στα διόδια είναι αρκετοί στη χώρα μας. Όταν βλέπεις λακκούβες, κακοτραχαλιές και δρόμους μίας λωρίδας στο εθνικό δίκτυο, είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να τους κακολογήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος στη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη δεν πληρώνει διόδια. 

Τα videos μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Μαρτυρούν ωστόσο, και την ευγένεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή. Όπως και το διαχρονικό πάθος του για τη χαρντ ροκ μουσική, η οποία ακούγεται μέσα στο αυτοκίνητο. Ο Κωφίδης δεν διστάζει να ανοίξει και μόνος του την μπάρα, όταν δεν βρει πρόθυμο ελεγκτή, ενώ πάντα ενημερώνει πρώτος για την πινακίδα του.


Τη μάθαμε απέξω τόσες φορές που την αναφέρει... Προφανώς, βέβαια, για να καταγραφεί η ανυπακοή του, που δεν μοιάζει και τόσο ανυπακοή, από τη στιγμή άλλωστε, που κόντεψε (ή κοντεύει) να λάβει τεράστιες διαστάσεις το κύμα των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι πράττουν ακριβώς στα διόδια ό, τι και ο πρώην διεθνής παίκτης...

(Πηγαίνοντας στη Λάρισα για την συναυλία των Lizzy Borden , ακούγοντας το νέο cd των Dimmu BorgirΠΗΓΗ: contra.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου